Tendinte in materie de nunti 2017-2018

In anul 2017, detaliile metalice, verdeata, culorile intense, decorul organic au revenit într-un mod spectaculos, iar noi credem ca această tendinta  va continua drumul  în 2018.  Natura este si va continua sa fie prezenta in  cadrul evenimentelor, cumva facandu-se trimitere la inclinatia spre ecologie si o viata mai sanatoasa.

Lemnul, sticla combinate cu accesorii si accente romantice, vintage si shabby chic vor abunda in cadrul tuturor evenimentelor, decorul devenind unul feeric si demn de poveste.

Decoratiiunele verzi vor continua sa fie in voga, ele nu doar ca ofera un axpect luxuriant fiecarei piese de decor, dar improspateaza, revigoreaza si se armonizeaza perfect.

Cocktailurile colorate vor aduce echilibru, fericire si senzatia de prospetime. Se exceleaza in materie de flori, lumini, vestimentatie si decor.

Ornamentele  si decoratiunile vor face ca interactiunea invitatilor sa fie usoara si atmosfera sa devina familiara.

Rochia de mireasa: Designerii au gasit multe artificii cu care jongleaza dupa bunul lor plac, folosesc material nude care imita perfect culoarea pielii, o alta tendinta majora o au rochiile cu maneci sau bretele sub nivelul umerilor, se poartă dantela, broderia, elementele 3D.

Una dintre cele mai trendy culori pentru costumele mirilor in anul 2017 este verdele smarald. Sacourile si pantalonii trebuie sa stea cat mai aproape de corp, rezultatul fiind un aspect magulitor, avangardist. Costumul trebuie să fie potrivit personalității si tematicii din cadrul nuntii.