Nunti

Dincolo de aranjamentele tipice cu baloane si confetti, noi vrem mai mult: vrem sa oferim o nunta memorabila, cu un decor deosebit, si ideal – cu o tematica! Pregatim cele mai HOT trenduri in nuntile tematice!

Cu siguranta iti vei dori ca invitatii tai sa tina minte ziua nuntii tale! Dar, dincolo de amintirile invitatilor, sunt amintirile tale si placerea de a avea un eveniment cu totul special.

Nunta nu mai este de mult doar o insiruire de traditii si obiceiuri. In secolul XXI, ea a devenit mai mult ca oricand o imbinare placuta de momente speciale si detalii iesite in comun, reusind astfel sa traspuna ceremonia clasica, traditionala, intr-o atmosfera de show-event, menita sa  starneasca uimirea si admiratia invitatiilor.

Petrecerea de nunta este unul din acele momente in viata care ramaN in amintirea ta si a invitatiilor tai pentru totdeauna.

Nuntile tematice au la baza un scenariu in adevaratul sens al cuvantului, ce se remarca printr-un décor elaborat si detalii alese cu grija.

Daca iti plac povestilor, daca sunteti adeptii nuntilor cu imaginatie si bun gust.va stam la dispozitie cu idei, sfaturi si multa creativitate.

Oferim nunti tematice la pachet: fie ca este vorba de nunta in aer liber, in natura, la piscina sau in interiorul unei locatii sau chiar in spatele curtii proprii noi va .decoram in stilul dorit: shabby chic, vintage, retro, rustic, glamour, traditional, de poveste, marina, tema vacantei, hippie, hipster wedding, cu filmul preferat,  marele Gastby, stil venetian,  rock and roll, oriental, Alice in tara minunilor, nunta in stil francez, italian, country, provance, Alba ca zapada etc.