Despre Noi

Buna,

 

….. noi suntem Lia si Laria, incantate de cunostinta, si nu, nu suntem surori, desi ne unesc aceeasi pasiune si dorinta de a unelti  impreuna cu tine cel mai rafinat, dichisit si autentic ornament , aranjament si design al evenimentului tau.

Am obosit de  research, management, marketing , finante, sales si am decis sa ne urmam visul care ne-a  adus  la pasiunea care s-a materializat si care ne aduce multa satisfactie si bucurie in momentul  realizarii si al finalizarii proiectului, momentul in care clientii sunt  inmarmuriti. Aceste lucruri ne aduc multumirea si aprecierea de sine, lucruri care duc la realizarea cu emotii, imaginatie si devotament al  aranjamentelor din cadrul  evenimentului  ales de fiecare dintre voi.

Cu totii ne inspiram, am auzit  si am vazut, aranjamente de lux, caracter tematic, chic, glamour, rustic, vintage, shabby-chic, retro. Ei bine, cu aceste minunatii ne ocupam noi….aducem basmul  in locatia aleasa de tine, fie ea curtea casei tale, restaurantul  preferat sau cortul de langa lac.

Suntem mainile si ochii tai, tot ce ai visat si iti doresti, o sa ai la evenimentul tau.

Laria

Experienta in organizari evenimente: 7 ani

Pasionata de stilul Shabby-Chic

Telefon: 0756.763.528

 

 

Lia

Experienta in organizari evenimente: 9 ani

Pasionata de stilul Luxury

Telefon: 0773.974.160